148: cabaran 30 hari berpuasa - hari #11.

simple je.


nasi briyani ayam.

tu je.

kthnxbai.

=)

Ulasan

nn berkata…
bapak aku kan, aku nak beli nasi briyani dia tak bagi tau. sebab budget ke bazar ramadhan rm20 je sehari. kengkadang ada lah terlebih singget dua ringgit. tapi kalau beli nasi briyani terlebih empat ringgit kot. tak boleh. sobs. kena beli sendiri.
shandye. berkata…
@nn: bagus la klu berjaya stick to the said budget. my mom selalu bising sbb dlm kepala dh list bnd yg nk dibeli utk berbuka but then again gara2 bawak aku sama mesti over-budget. kuikuikui....
laskar pelangi berkata…
nasi briyani sedap.tapi takleh nak makan banyak.muak punya pasal kan
shandye. berkata…
@laskar pelangi: ha ah. muak sikit. thats why takleh makan selalu. hehehe...
shandye. berkata…
@laskar pelangi: ha ah. muak sikit. thats why takleh makan selalu. hehehe...
Hizami Rahim berkata…
haha. alhamdulillah. :)
cik rama-rama berkata…
lar..ni yg teringin nk buka dgn nasi briyani ni.. simple tp puas.. ok r tu..
shandye. berkata…
@Hizami Rahim: yup. syukur alhamdulillah.... :)
shandye. berkata…
@cik rama-rama: saya suka nasi briyani. tp hr2 mkn muak jugak. hehehe....