138: thepianoshack - mencintaimu seperti lagu cinta [cover].


Sejak ada orang tu gila perasan yang suara dia sejibik macam Justin Nozuka, dengan riaknya tiap-tiap malam dia tanya; "tanak rekues suruh i nyanyi lagu Justin Nozuka tu lagi ke?"

Ok, sumpah geli.

Kelmarin masa tengah Skype-ing, aku cakap kat orang tu yang aku nak dia nyanyi lagu cover Selena Gomez, Love You Like A Love Song, macam mamat kat atas ni.

Hehe.

Sekarang kita tunggu dan lihat je.

Adakah orang tu mampu...

Lalalalalala....

Kthnxbai.

Ulasan

DiriKu berkata…
hahahah..kureng je kan.. XDD
[sutera kasih] berkata…
aisemen hehe