137: cabaran 30 hari berpuasa - hari #05.

maaf. lewat lagi kemaskini untuk siri cabaran 30 har berpuasa hari ni. (gila kau, dah masuk pukul 1.35 baru nak update blog!)

dah masuk hari baru dah kot.

kuikuikui.

anyways, hari ni takde gambar. bukan sebab aku tak puasa, okay?


tapi sebab hari ni me and my mom drive merata. mula-mula my mom pergi amek my little sister balik asrama (boleh balik pulak weekend ni minah tu? mesti dia kelentong apa-apa kat warden. sebab last week tanya dia kata tak boleh balik. #garudagu).

lepas tu my mom singgah rumah, solat Asar dan kami pula ke Butterworth, amek my younger brother (dia tgh praktikal, saja je balik hujung minggu nak bukak puasa kat rumah katanya).

the four of us (ye, adik perempuan saya ikut sekali pergi jemput adik lelaki saya kat Butterwoth) muka pasrah + konfiden lite-lite je sempat nak balik berbuka kat rumah sedangkan jam dah tunjuk pukul 7.02.

nasib baik dan beli kuih dan air sikit kat param otw nak pergi jemput adik lelaki aku tadi.

masa adh half-way perjalanan balik rumah, kitorang dah sah-sah yakin yang tak sempat sebab masa tu dah masuk pukul 7.30.

so berbuka dalam kereta ajelah.

haha.

sampai rumah dah pukul 7.45 (lebih kuranglah...). terus kami solat Maghrib, lepas tu baru makan nasi.

so yeah. takde mood nak feeling-feeling update gambar kitorang makan kuih dalam kereta tu. so not glamorous okeh??

teehee...

=)

Ulasan

[sutera kasih] berkata…
Selamat bersahur :P
shandye. berkata…
@[sutera kasih]: selamat bersahur juge! ngee....
shandye. berkata…
@[sutera kasih]: selamat bersahur juge! ngee....
Fyzal berkata…
paling kurang best berbuka dalam bas. kurang feel. hehehe.
shandye. berkata…
@Fyzal: haha. dulu masa balik kampus dari penang pernah kena berbuka dalam bas. so menyedihkan. teehee...