147: bahaya dan beza antara blogspot.com dengan blogpot.com

Dapat dari emel. Sekadar mahu berkongsi.

-------------------------------------------

SATU LGI PERMAINAN BANGSAT SI KAFER LAKNAT YAHUDI !!!!!

PERHATIAN !!!
1. Cuba Anda Buka Mane- Mane Blog
Kawan Anda ....
Contoh : zzzzz. blogspot. com
2. Kemudian , Buka Semula Blog
Kawan Anda Itu, Tapi Dengan
Membuang Huruf 's' Pada Perkataan
Blogspot
Contoh : zzzzz. blogpot.com
Apa yang terjadi?
Licik betul mereka ni.... .. Sebarkan...
(copy paste) AND SHARE PDA KWN2 MUSLIM KITER!!!!!!!!!!1 TAKBIR!
ALLAHUAKBAR 3X


-------------------------------------------

Sebelum ni tak perasan sebab aku guna Google Chrome, jadi Chrome akan auto-correct URL tu kalau aku salah taip.

Tadi aku dah try taip URL blog aku dari ngomelsikit.blogspot.com dan buang huruf 'S' pada spot tu menjadi ngomelsikit.blogpot.com dan ia akan redirect kepada satu laman sesawang bertajuk 'Mega site of Bible and information'.

Kat bawah ni ada screen-grab dari laman sesawan tersebut.

klik untuk imej yang lebih besar.


Hurm...

Ulasan

asnizaziz berkata…
dlu penah tersilap type blogpot n kuar cmtulah..nauzubillah
nizamsani berkata…
kalau blogpsot pun jadi begitu juga.
eva berkata…
huhuhu.. masyaAllah.. tp cuba tgk bawah yg saya bg ni ini, byk yang kta pakai sehari2 terselit dgn benda ni..

PERHATIAN------> : Buka komputer/laptop anda pada Local Disk (C) :\ --> Program Files (x86) --> Microsoft Office --> MEDIA --> CAGCAT10 , cari gmbr b'nombor J0285926. Anda akan temukan gmbr Lambang/bendera Zionis Israel lengkap dgn lilin. Sebaiknya korang delete! Gmbr t'sebut ada di seluruh PC & Laptop. SEBARKAN SEMAMPUNYA..........klau xnk buang xpe pun,sya juz nk share je.....