136: [siri sekadar cuci mata] #11 - jake gyllenhaal.

ya, aku tahu aku dah janji tak akan keluarkan entri siri sekadar cuci mata ni lagi sempena bulan Ramadhan.

but i just can't resist to blog about this...

hehe...










my secret celebrity boyfriend, si kachak jake gyllenhaal beraksi on set filem terbaru dia, 'End Of Watch'.


olololo... chomelnye!


*kesat darah pada hidung*


oh, akak america ferrera (alah, yg glemer dgn siri Ugly Betty tuh!) pun berlakon jugak dalam filem nih.

jgn coba-coba carik pasal dgn ini pompuan!

filem 'End Of Watch' ni dijangka keluar pada 2013. 


ok, lambat lagi kot??!!


itu je nak update.


teehee....


Ulasan

Hans berkata…
nampak dia semakin gemuk
:-)
shandye. berkata…
@Hans: sape yg gemuk? my secret celebrity boyfriend jakey-jake or america ferrera? akak ferrera mmg nampak gemuk cuz dia pakai body-armour kat bawah uniform tuh. huhu....
b a m b a m ' s berkata…
haippppp~!!!!

ekkekekeke
shandye. berkata…
@b a m b a m ' s: eleh.. ngaku ajela uols pun teruja same... ekekekekeke...
[sutera kasih] berkata…
hehe xpala..
at least, blh jgk kenal2 makanan yg maybe tak da di tempat saya :P