139: cabaran 30 hari berpuasa - hari #06.

karipap saiz gergasi. sehengget lima posen satu.

bawal goreng. CIY (cook it yourself)

gulai ayam. ntah brape ntah. adik beli.

sup gearbox. pun beli jugok.

Memandangkan hujung minggu ni adik-adik saya ada kat rumah, makanya mak saya beli/masak lebih sikit la cuz ada dua raksasa tambahan ada nak berbuka sekali.

Hahaha...

Esok nak ke UiTM Sri Iskandar, hantar raksasa besar balik. Lepas tu nak ke sebelah pulau pulak hantar raksasa kecik balik asrama.

Teehee...

Ulasan

Fyzal berkata…
kalau ada extra mulut dan perut mestilah kena masak lebih kan. tp makanan memang nampak sgt menarik bila dijadikan gambar. lebih lebih lagi gulai ayam tu. hehehe.
shandye. berkata…
@Fyzal: sedap gulai ayam tu. beli tiga ketul, dua dah selamat. lagi seketul nak hangatkan makan utk sahur kejap lg. teehee...
Hans berkata…
mak aihh
karipap tu makan sebiji kenyang setengah hari tu
hahahaha
shandye. berkata…
@Hans: murah je kot. rm1.50 satu. isi kentang je tp disebabkan saiz dia yg separuh pinggan, mak aku makan sebiji pun dah tak brape nak lalu makan nasi dah. kuikuikui...
[sutera kasih] berkata…
biar betol karipap tu besar cmtu shandye??xpenah jmpa hehe

*shandye, apakata pasang button 'close' di atas iklan floating tu atau pindahkan ke kiri,
sbb menutup sikit pandangan pembaca kt entri huhu
sori, skdr bgtau utk membantu hehe