127: [siri tak ada kerja] #14 - gambar-gambar teaser filem 'snow white and the huntsman'.

Ingat Snow White?

Alah... kartun Disney pasal budak pompuan geletis dengan tujuh orang dwarf tu. 

Animasi tu kali ni dah diberi nafas berbau baru dengan filem 'live action' lakonan Kristin Stewart, Charlize Theron dan Chris Hemsworth dan diberi judul 'Snow White and the Huntsman'.

Chris Who? Alah... mamat yang berlakon filem Thor tu (tak tengok pun padahal... teehee...)

Boleh tak... filem ini tersangatlah baru sampai trailer dan official website dia pun tak launch lagi. Mana tak nya... filem 'Snow White and the Huntsman' ni katanya bakal ditayangkan sekitar Jun 2012 nanti.

Hamek ko! Lebih kurang setahun dari sekarang kot!

Anyways... ni kat bawah ni ada teaser promo pictures daripada filem yang dimaksudkan tu...


Jom cekidaut!!!


akak theron. nampak cool dan jahat gle kan?

abam yg blakon cter thor dulu...

makcik stewart. mampookah dia berlakon dlm citer ni? sama-samalah kita tunggu.

ha... plakon ni seyes aku tak kenal. malas plak tu nak google. teehee...

Nampak ohsem kan???

Harap-harap lakonan Kristen Stewart improves la selepas (bagi aku) dia tersangatlah lousy berlakon dalam siri The Twilight Saga tuh.

Like seriously... the novel sucks, the films also marginally sucks.

Entahlah. I guess I could say that aku agak kecewa dengan siri overly-popular Twilight tuh. Aku baca first novel dia a couple of weeks sebelum first movie dia keluar dan aku dah ala-ala suspek yang cerita dia akan tak best.

Memang pun....

But seriously people, harap-harap filem 'Snow White and the Huntsman' ni best. Kan?

Teehee...

Ulasan

nn berkata…
Kristin Stewart buat aku rasa pessimistic lah.

Bella Swan memang one note je. Dia macam "Bla bla bla zzzzzZZZzz kroh kroh" tertido lepas dua minit pertama new moon.
b a m b a m ' s berkata…
tgk twilight sbb nk tgk jacob jek! ahhahahaha.. citer baru nie.. nk tgk gazet lar nnt! ehhehe
shandye. berkata…
@nn: klu dh sampai novelist terkenal stephen king pun kondem stephenie meyer for being the lousiest writer, i dh tataw nk cakap ape dh... plus, the movie adaptation pun dry semacam je... would i be going to watch breaking dawn later this year? tgk la dulu... klu ada org blanje. hahaha...
shandye. berkata…
@b a m b a m ' s: motif sangat tengok jacob. hahahaha....
[sutera kasih] berkata…
adakah sy mundur ke belakang sbb xpenah tgk lg cite twilight tu hahaha

ntahla xberminat even femes bagai :P

hope cite ni best la sbb i like snow white hehe
shandye. berkata…
@[sutera kasih]: tiada apa yang rugi (pada pendapat saya) kalau tidak menonton siri Twilight tu. kurang menyengat sebenarnya...
Yumida berkata…
ensem nya abg yg pegang besi perisai tu..
[sutera kasih] berkata…
fuhhhhh...ok la kalo begitu..........
Chempaka Sari berkata…
okay je cerita twilight tu, rasa tertarik sbb depa simpan virgin sebelum kawen. Seronok pulak rasanya. huhu.
shandye. berkata…
@Chempaka Sari: yeke best? tapi nape novel dia dry semacam?? hurm... laen org laen selera kot...