123: [kontes] #03 - giveaway julai bersama blogger andyhowtt.com.

Giveaway Julai bersama blogger andyhowtt.com

Sebenarnya aku baru perasan yang blog NotaKosong yang rajin aku singgah ada buat entri pasal giveway dari seorang lagi blogger 'otai' yang aku dah follow lama iaitu Andyhowtt (sejak zaman dia dok kat blogspot lagi aku dah follow). 

Bila usyar hadiah-hadiah untuk giveaway kali ini memang gempak-gempak kot...

I mean, like seriously people... siapa tak nak hosting free, betul tak?

Aku nak! <-- over-excited.

For those yang nak take part dalam giveaway ni boleh tengok dia punya rules & regulations bila klik kat gambar kat atas tu.

Takpun kalau dah malas nak skrol atas klik je kat SINI.

Anyways... aku nak tag...


Voleyh?

Teehee...

Giveaway Julai Bersama Blogger ini dianjurkan oleh andyhowtt.com, dan hadiah telah disponsor oleh Nisa KayAkmal HilmiFaizal FredleyNota KosongSaya DoodleNorfanilMohd Khairi,Munzir ShafieAzri Johan,  Alya EsprezzoKaizen Shinobi dan Malcube

nota kaki: harap-harap menang. ngee... #fingerscrossed ^^,

Ulasan

ikan berkata…
tengs dear .

im not jambu loeh . hehe .

tengs a lott
DiriKu berkata…
huhuhu...dah lama tak join giveaway -__-
shandye. berkata…
@ikan: you jambu la... jambu batu. wakakaka....
shandye. berkata…
@DiriKu: apa kata kalau awk join? hadiah dia menarik2 jugak taw? hehehehe....
[sutera kasih] berkata…
good luck shandye..
you mmg patut ada hosting sndiri cz dh lama blogging kan hehe
shandye. berkata…
@[sutera kasih]: thanks... you pun join la sekali... mana taw untung2 dapat hosting free kot... ngee....
..hizamirahim.. berkata…
giveaway ni sangat lumayan ye!
:)
shandye. berkata…
@..hizamirahim..: yup. awk pun try la join. mna taw dapat menang apa2 ke... hehehehe...
b a m b a m ' s berkata…
auwww~! manisnyaa saya! ahhahahah.. okeh will join later! tq for tagging! hehehehe
shandye. berkata…
@b a m b a m ' s: join taw... jgn tak join! teehee...
[sutera kasih] berkata…
tgk la nnti cmna hehe
cz xreti sgt hosting2 ni..huhu