109: linkin park - berguling-guling di kedalaman [cover]


The best cover of Adele's 'Rolling in the Deep' thus far. Agree?

Ulasan

cik rama-rama berkata…
yup..agree..

suke linkin park..layan lar lagu2 dye.. <3
shandye. berkata…
@cik rama-rama: hehe. minat LP sejak dr skolah lg kot. ngee....
cik rama-rama berkata…
eh..sme lar...nk tnyer lar..mcm mne awk pindah'n entri2 kt blog lama ke blog baru??
shandye. berkata…
@cik rama-rama: oh... memula kena pilih option export blog dr blog lama dulu, lepas tu just import la... semuanya tu leh buat kat dashboard, under Settings, tab Basic -> Blog Tools. nnt sy buat entri tutorial khas citer cemana nk buat. lg jelas. rasanya klu cter kat komen ni nnt awk blur2 tak faham kot. hehehe....
DiriKu berkata…
glee punya cover dah dengar? XD

http://www.youtube.com/watch?v=M9-iRotAfxc
shandye. berkata…
@DiriKu: ni masa rachel duet dgn jessie saint james dlm episode 'prom queen'. waa... vocal jessie saint james dlm lagu ni mantap gle kot! kagum!!!