117: [kontes] #02 - hizami, nak header satu!

Hizami, Nak Header Satu!

Ke hadapan Hizami, saya nak header satu sebab saya ekceli pakai banner ni sejak tahun 2009 lagi. Sedih tak?

Dengan tidak sebegitu kacaknya saya men-tag saudara Shamsul Amri sebab saya rasa dia pun akan nak join menatang alah ni jugak.

Teehee...

Ulasan

YAYA AZURA berkata…
lama jugak ye pakai bannner tu .. harap dapat heaeder menawan dari Hizami tu ..
shandye. berkata…
@YAYA AZURA: hehe... mudah-mudahan....
cik rama-rama berkata…
uishh..lme juga pky header tu..harap2 bro hizami dpt lar create untuk shandye.. ^ ^
shandye. berkata…
@cik rama-rama: bila tengok balik cam ramai je yg juin kontest dia. mcm takde can je... kuikuikui....
..hizamirahim.. berkata…
wah.
ye ke?
lamenye!
sian2.
hehe.
terima kasih sebab join.
;)
shandye. berkata…
@..hizamirahim..: current banner pun ada orang lain yg desainkan. teehee...
shandye. berkata…
@Mra Mastura: thanks dear. also, thanks sbb sudi singgah. teehee...
ijat_asni berkata…
good luck
^________^
shandye. berkata…
@ijat_asni: thanks awk... hehehe...
belogkayangan berkata…
semoga anda terpilih :)
shandye. berkata…
@belogkayangan: mwehehehe... nebes nih ekceli... klu terpilih cemana? ngee...