116: antara sebab mengapa aku agak sibuk kebelakangan ini.

Maaf tiada kemaskini sejak-dua menjak ini.

Semuanya aku salahkan benda-benda di bawah ini:

PETAK karya Petak Daud.
Antologi cerpen & puisi.
Belum habis baca.
Kulit depan sedikit rusak kerana terkena air.
Nota mental: jangan tertidur tepi tingkap ketika hujan lagi.

KAU karya Aloy Paradoks.
Buku saiz poket terkandung cerpen-cerpen aneh.
Bukan untuk yang lemah jantung.
Seriously.

KASINO karya Saifullizam Tahir.
Sudah seperempat habis baca.
Buku FIXI yang ke-5 aku miliki.

Oh, dan juga menatang alah ini juga telah bikin aku ketagih... celaka!

Ya, ya.
Kalian mungkin fikir aku lame kerana baru hendak menonton musim pertama.
But who effing cares?!
Hahaha...

Kthnxbai.

Ulasan

nn berkata…
selamat menonton Grey's Anatomy. series yang buat aku ketagih from first episode. series yang mak aku komen "cerita ni pasal hospital ke pasal seks?"

my favourite series since the end of the o.c.
shandye. berkata…
@nn: ada orang paksa-rela suruh aku tengok dari awal. padahal siri ni dh masuk season 7 kan? aku baru dok merangkak-rangkak tengok episode 7 season 1. wakakakaka...
b a m b a m ' s berkata…
hahahah..org dah tonton latest lar der!! kekekekeke..

tp previous pon den selalu skip jugak.. ehhehhe
shandye. berkata…
@b a m b a m ' s: biar lambat asal abes nonton. hahaha...
[sutera kasih] berkata…
patutlah jarang nmpk batang hidung :P


ok la tu, drpd sy tak prnh tgk lgsung hahaha
shandye. berkata…
@[sutera kasih]: hahaha. dalam erti kata lain... 'sibuk'. ngee...
nn berkata…
@shandye.

yes. and i must say my favourite seasons are season 2 and 5.

masa duduk hostel dulu, tengok kat tcs5 every sunday sorang-sorang dalam dining. walaupun ramai mak bapak tengah datang melawat sambil makan-makan dalam dining tu, aku tanpa segan silu melalak-lalak depan tv sorang-sorang.

over. haha
SUDUT MATA SAYA berkata…
ah! sgt jeles awk ade buku fixi ke -5 selain buku petak dan kau. jeles! jeles! ni yg buat sy stress ni. hehe.
shandye. berkata…
@nn: seriously one of the reasons why i benci2 manja org johor adalah diorang dapat tengok all these ohsem tv shows without even needed to subscribe to astro or whatever cuz channel singapore pun dh byk gle tayang cter best2. jeles!!!
shandye. berkata…
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
shandye. berkata…
@SUDUT MATA SAYA: tunggu ape lagi? pesan la on9... hehehehe....
shandye. berkata…
@cityiklan: kann??? dah abes khatam tengok season one. ni tgh tgg season 2 siap download plak. huhuhuhu...