191: [siri tak ada kerja] #15 - mari belajar bahasa inggeris!

Masih blur-blur sotong tak tahu nak update tentang apa. Kepala tengah serabut dengan masalah registration yang belum settle-settle lagi. 

Thanks to my fellow classmate, Lisa yang forward-kan emel bergambar ni untuk aku gelak-gelak.

Jom belajar Bahasa Inggeris!

Ngee...






















Ulasan

FaizalSulaiman berkata…
chicken ass.hahahahaha
[sutera kasih] berkata…
bawa bersabar ekk..biasala tu problem time registration huhu..


p/s: sy tgh pelik ni..dh beberapa kali sy letak link blog shandye yg ni kt bloglist..tp yg update tumblr shandye pulak huhu..
Cik Bambam berkata…
hahahahah..

manicure set dia giler gempakk!!
summer bitch festival??! LOLLL!!
the freezer is out of control??!!

hahahah..dah leh blah.. nak gelak terguling2..kekekeke
shandye. berkata…
@FaizalSulaiman: haha. kat pasar malam pun ada gak friend chicken ass ni. betul tak?
shandye. berkata…
@[sutera kasih]: pasal feed tu, tadi sy tanya kawan n dia kata nama feed sy tu serupa sbb tu asyik tertukar je antara tumblr dgn blogspot. saya dh betulkan. insyaAllah takde masalah. thanks sbb points it out! sy pn tak perasan. hehehehe....
shandye. berkata…
@Cik Bambam: berdarah-darah la pakai set manicure tuh nanti! ngee...
hanaahmad berkata…
tak sanggup nak tengok kesemuanya. hahaha
Rtp Farra Arisha berkata…
funny betul la..i laugh non stop!! :D
FareezVanFillers berkata…
wah rileks2 memang sume U time awal2 sem ni bengong sket..huhuhu

pasal FD5 tu besh lah ngeri jgak lah xtahan tgok oooo.......lagi2 yg 3d...uhhhhhhhhh