222: [siri tak ada kerja] #17 - tips & tricks menggunakan Google dengan lebih efisyen.

Ramai yang guna Google hari-hari untuk buat pencarian atas talian (online search kata orang putih). Kita asyik dengar/baca tentang mengapa begitu ramai yang bersetuju bahawa Google merupakan enjin pencarian atas talian (online search engine kata orang putih) yang paling efektif dan digemari ramai. Tapi tak ramai sebenarnya yang betul-betul menggunakan potensi Google yang sepenuhnya.

Jadi, kat bawah ni aku ada terjumpa satu infographic yang paparkan secara mudah dan ringkas macam mana nak betul-betul guna Google sebagai enjin pencarian atas talian dengan lebih berkesan.

Enjoy!

 


Ulasan

FaizalSulaiman berkata…
perghhhh!!! advance seh