212: [siri tak ada kerja] #16 - jom belajar stail ikat skarf!

Aku tengah gigih mengugel dan memwikipedia something & entah macam mana aku end up kat blog ni

Tengok macam cool gak the various ways korang boleh gayakan skarf. 

Most of the styles are indeed for girls tapi ada a few yang gays guys boleh incorporate jugak untuk fesyen korang.

rupa- rupanya semua ni adalah Herm├Ęs knotting cards - Spring/Summer 2010 Collection.





yg ni cool kalau digayakan dgn t-shirt yg simple.
sesuai utk keluar siang-siang pg mall or whatever...

jdkan sbagai tali pinggang. kau mampoo??!!


yg ni pun nampak cool.
lagi-lagi kalau pair up with skinny jeans.
sesuai utk function yg kod pemakaiannya kasual.


pun boleh digayakan sebagai tali beg.


takpun jadi beg terus!
tapi rasanya yg ni perlu guna skarf yg besar kot...




klu dh tak taw nak match baju dgn beg apa, buat je guna skarf.
abes cerita!





yg ni kalau dikemaskan boleh jadi bow-tie.
cool jugak!
leh pair up dengan kemeja.



Selamat mencuba!

=)

Ulasan

Cik Bambam berkata…
cool giler yg jadikan beg tuh!!! nak beli scarf byk2 lar.. hahahahaha..
shandye. berkata…
@Cik Bambam: kann? tak pernah terfikir plak yg skarf ni sebenarnya multi-purpose... hehehe...