380: the friend zone, cool atau tidak?

Read Article →
Mula-mula sekali, tengok video ni: Kemudian.... bersedia untuk membaca bebelan aku. ...
yang tak habis-habis mengomel: : shandye.
1 Comments

379: book depository... my newest one-stop online bookstore!

Read Article →
Greetings readers! As you may have known, there are some new ads on the top, sidebar and also ...
yang tak habis-habis mengomel: : shandye.
3 Comments

378: [siri tak ada kerja] #18 - A to Z Book Survey.

Read Article →
The other day I discovered this survey done from various BookTubers and this survey originated from this blog , so I decided to give it a...
yang tak habis-habis mengomel: : shandye.
0 Comments

377: [siri salah dengar] #10 - telefon baru, katanya.

Read Article →
DIA: May you be the class clown         I'll be the beauty queen in Sears         It's the new iPhone that we care (yeah)       ...
yang tak habis-habis mengomel: : shandye.
0 Comments

376: panggilan hangit daripada ambank. jaga-jagalah kalian!

Read Article →
Salam, Tadi lepas lunch dan baru je nak ambil mood sambung menulis, tiba-tiba aku dapat panggilan daripada satu nombor [ 03-21888899 ]...
yang tak habis-habis mengomel: : shandye.
0 Comments

375: this friday... if God's willing, then i shall meet you again, Insya-Allah... ;)

Read Article →
the title says it all. i cannot keep smilin' like a fool now waiting for your return Insya-Allah...
yang tak habis-habis mengomel: : shandye.
0 Comments