413: tips untuk memaksimumkan penggunaan microsoft word dengan sebaik mungkin.

Read Article →
Rasa-rasanya hampir semua pengguna Windows tahu tentang kewujudan Microsoft Word, kan? Golongan novelis atau mereka yang bekerja dalam bid...
yang tak habis-habis mengomel: : shandye.
0 Comments

412: inspirasi naskah baru yang sedang diusahakan.

Read Article →
yang tak habis-habis mengomel: : shandye.
0 Comments

411: [siri gambar nan sekeping] #10 - bila dah masuk 2nd reprint, makin banyak pulak orang request suruh buat sekuel/spin-off.

Read Article →
yang tak habis-habis mengomel: : shandye.
0 Comments

410: NaNoWriMo survival kit.

Read Article →
Okay. Dalam entri sebelum-sebelum ini kita dah bincang tentang macam mana nak buat persediaan sem...
yang tak habis-habis mengomel: : shandye.
0 Comments

409: bagaimana seorang penulis bergegas ke Terengganu.

Read Article →
Heyyo! Rasanya semua orang dah tahu kot yang Sabtu lepas aku ke Terengganu. Aku ke sana bukan seb...
yang tak habis-habis mengomel: : shandye.
0 Comments

408: 10 perkara yang pembaca mungkin mahu tahu tentang SASAR.

Read Article →
"Kenapa kulit depan dia gambar burung gagak, dah tak suka kucing ke?" "Kenapa mata...
yang tak habis-habis mengomel: : shandye.
2 Comments