385: persiapan diri untuk menulis sempena NaNoWriMo (dan apa yang aku lakukan sebelum, semasa dan selepas proses menyiapkan manuskrip [bahagian #2]

Read Article →
"Hamek kau!" Ini merupakan sambungan daripada artikel yang terdahulu . Kita dah sen...
yang tak habis-habis mengomel: : shandye.
0 Comments

383: persiapan diri untuk menulis sempena NaNoWriMo (dan apa yang aku lakukan sebelum, semasa dan selepas proses menyiapkan manuskrip) [bahagian #1]

Read Article →
Baiklah, jadi kau berhajat untuk menulis sebuah buku. Artikel ini ditulis oleh seorang penulis mu...
yang tak habis-habis mengomel: : shandye.
0 Comments

382: barang baik, barang baik! e-book perchuma dari FIXI y'all!

Read Article →
Well hello there good readers ! Sempena Hari Malaysia 2014, Buku Fixi bermurah hati nak kasi e-book koleksi antologi cerpen MF2014 un...
yang tak habis-habis mengomel: : shandye.
1 Comments

381: untuk kamu.

Read Article →
yang tak habis-habis mengomel: : shandye.
0 Comments

380: the friend zone, cool atau tidak?

Read Article →
Mula-mula sekali, tengok video ni: Kemudian.... bersedia untuk membaca bebelan aku. ...
yang tak habis-habis mengomel: : shandye.
1 Comments